test: 1403

Foredrag

Foredrag for alle

Jeg holder foredrag om sorgprocesser for alle, der har interesse i emnet eller som har haft en tragisk oplevelse. Mine foredrag kan give en forståelse når sorg og traumer skal bearbejdes, for at livet og hverdagen igen kommer til at køre. Det kan være i virksomheder, på skoler og institutioner eller i kirker og religiøse sammenslutninger.

Med mine foredrag ønsker jeg at formidle indsigt, der giver forløsning fra sorgen. Fælles for mine foredrag er budskabet: Jeg vælger kærligheden

Kærlighedens kraft

Jeg har gennem de sidste år arbejdet på at få samlet de tanker og erfaringer, der er opstået i de mange processer, jeg har været igennem, efter vi mistede vores datter for 8 år siden. Det har resulteret i mange personlige indsigter i, hvem jeg er og hvordan jeg mærker livet hænger sammen

Nu er jeg klar til at dele det med de mennesker, der kunne have brug for det, i det foredrag jeg har valgt skal hedde ”Kærlighedens kraft – om at genfinde styrken i sorgens kølvand”.

Ensomhed

Kender du den følelse? Jeg er på det sidste blevet meget bevidst om, hvor meget følelsen fylder i mit liv og specielt hvor meget frygten for ensomheden eller isolationen, som fagfolk kalder det, fylder.
Følelsen har været min følgesvend gennem hele mit liv – uden jeg egentlig har været bevidst om det. Den fulde bevidsthed ramte mig i sommers, mens jeg var på ferie med min familie, på et tidspunkt, hvor jeg ikke ”burde” føle mig ensom.

Andre siger om foredragene

"Lene Varming har formået at vende en stor sorg og smerte  over at pludselig at have mistet sin elskede datter til kærlighed, ro og visdom. Det var utrolig givende at høre hendes foredrag om hendes vej til igen at kunne være glad for livet. Hun fandt freden ved at gå indad, meditere og arbejde med sig selv.  Denne viden vil hun gerne bruge til at hjælpe andre, så de kan bære sorgen og få fred med det der er sket. Jeg kan på det varmeste anbefale Lene."


Ingeborg Hjortsballe
Indehaver af Den 6.Sans i Vejle

test: 1403