test: 1404

Lene Varming

Om mig

Jeg hedder Lene Varming. Jeg er født i 1968. Jeg er selvstændig ID Psykoterapeut og har været det siden august 2016.

Jeg har derudover flere kurser i bl.a. chok- og traumeforløsning, ThetaHealing Basic og Advanced.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er et kvalitetsmærket pga af de høje krav til uddannelsen.

Hvorfor psykoterapeut?

Den 20. juni 2010 mistede min mand og jeg vores 14 årige datter Maria, da hun blev ramt af toget tæt på, hvor vi bor. Det er den hændelse og processen efterfølgende, der ligger til grund for, at jeg i dag har valgt at ville hjælpe andre mennesker ramt af sorg, traumer og livskriser.

Jeg sad tilbage med en kærlighed, som jeg før kunne udtrykke overfor min datter i form af knus, kys og kærlige ord.

Denne følelse af kærlighed svævede nu bare rundt og kunne ikke finde fæste nogen steder. Jeg havde brug for at gøre noget ved denne følelse. Samtidig havde jeg også brug for at finde en mening i det meningsløse. Dette er hele fundamentet i mit virke i dag. Jeg var ikke kommet hertil, hvor jeg er i dag, hvis ikke det var sket.

Det kan jeg tilbyde dig

Jeg kan hjælpe dig i alle livets svære facetter. For mig handler det om at du genfinder vejen ind til hjertet og den styrke, der ligger og venter på at komme til udtryk. Den er i os alle. Du skal lære at elske dig selv og stå i dit lys, for det er der du vil mærke roen og balancen.

Når jeg tilbyder samtaler til mennesker i sorg, er det fordi jeg ved, hvor vigtig det er at dele alle de tanker, der fylder så meget, med nogen. Det er vigtig at have nogen at være sammen med, når man føler sig allermest sårbar og nede i de dybeste huller og følelsen af ensomhed tager over. Jeg tør godt være der, sammen med dig, for jeg har selv været der. Jeg er i samtalen nærværende og rummelig. Det er en meget følsom proces at skulle igennem, og det er individuelt, hvor lang tid sådan en proces tager – men man kommer igennem det!

Mit kald i livet er, gennem samtaler og med foredrag, at hjælpe andre mennesker til at komme op af de dybe huller og igen at finde en mening med livet. Det er kærligheden til min datter og min datters kærlighed til mig, der gør, at jeg i dag arbejder som psykoterapeut..

Jeg er certificeret psykoterapeut fra ID Academy. Som afslutning på uddannelsen skrev jeg en omfattende opgave om at havne i en  livskrise – hvad de fælles træk i de forskellige livskriser er og om hvordan de kan føre til en stor personlig udvikling.

Jeg har desuden arbejdet som lærer i over 12 år og som lydtekniker ved Danmarks Radio i 10 år.