Lene Varming, Psykoterapeut i Silkeborg

Foredrag om sorgprocesser for alle

Jeg holder foredrag om sorgprocesser for alle, der har interesse i emnet eller som har haft en tragisk oplevelse. Mine foredrag kan give en forståelse når sorg og traumer skal bearbejdes, for at livet og hverdagen igen kommer til at køre. Det kan være i virksomheder, på skoler og institutioner eller i kirker og religiøse sammenslutninger.

Mina foredrag og podcasts

Med mine foredrag ønsker jeg at formidle indsigt, der giver forløsning fra sorgen. Fælles for mine foredrag er budskabet: Jeg vælger kærligheden.

NÆRVÆRENDE SAMTALER

Her har du mulighed for at lytte til en række eksistentielle, spirituelle og nærværende samtaler, jeg har haft med mennesker, der hver især har været i meget svære livssituationer. Fælles med dem alle er at de har fundet ind til en dybere kærlighed til livet, dem selv, deres kære og i mange tilfælde også til Gud eller universet og det er den her kærlighed, der har givet dem styrken til at komme igennem livskrisen. Det er min erfaring, at det er når vi åbner hjertet for kærligheden – til os selv eller til andre, at muligheden for at vokse som menneske ligger gemt i enhver livssituation.

Lene Varming har formået at vende en stor sorg og smerte  over at pludselig at have mistet sin elskede datter til kærlighed, ro og visdom. Det var utrolig givende at høre hendes foredrag om hendes vej til igen at kunne være glad for livet. Hun fandt freden ved at gå indad, meditere og arbejde med sig selv. Denne viden vil hun gerne bruge til at hjælpe andre, så de kan bære sorgen og få fred med det der er sket. Jeg kan på det varmeste anbefale Lene.
Ingeborg Hjortsballe
Indehaver af Den 6.Sans i Vejle