Lene Varming, Eksistentiel Psykoterapeut i Silkeborg

Praktisk info

Praktisk info

Føler du dig låst fast i livet og har brug for forandring, er bevidstheden om at du gerne vil ændre noget, det første skridt i processen.

Det kræver nogle gange mod at række hånden ud og bede om hjælp, men når du gør det, er jeg sikker på, du samtidig mærker en styrke. Det betyder nemlig, at du samtidig træffer et valg, der er godt for dig. Du drager omsorg om dig. Valget er truffet for at gøre dig godt.

Når du kommer til mig, bliver du mødt med den anerkendelse og respekt for lige netop det valg. Motivationen og valget til at ville en forandring, skal være til stede hos dig. Uden viljen er forandring ikke nemt.

Konsultation kun efter forudgående aftale.

DET FØRSTE MØDE

For at opnå en succesfuld terapiforløb, skal du gerne føle, du “klikker” med mig. Det er helt naturligt at vi vibrerer energimæssigt bedre med nogle end med andre. Når du skal finde modet til forandring, er det vigtigt, du har tillid til mig så. du ved, jeg vil stå som en fast støtte lige ved siden af dig, når emnerne bliver svære at stå i selv. Jeg gør meget ud af at opbygge den nødvendige tillidsfulde relation.

Det første møde vil derfor specielt være for mig at lære dig at kende. Mange føler en stor lettelse allerede efter første gang, da det at få lov til at “læsse af” og blive lyttet til, er forløsende i sig selv.

På det første møde vil vi drøfte generelle emner som f.eks
Hvad bringer dig til terapi lige nu? Vi vil berøre dit mål med terapi og dine tanker omkring terapi, din bagagge, hvad der giver dig glæde og mening i livet. Det første møde er en chance for dig og jeg til at lære hinanden at kende, så jeg kan forstå, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Priser og Booking

Individuel samtale

90 min

800 kr

Par samtale

90 min

1100 kr

Familiesamtaler “Hjemme hos”

Pr. time

700 kr

+ 5 kr/km

Parterapi

90 min

1 400 kr

Individuel terapi

90 min

900 kr

Individuel terapi

(5 klippkort)

90 min x 5

4 200 kr

Individuel terapi

(10 klippkort)

90 min x 10

7 500 kr

Kombineret Psykoterapi og Kranio Sakral behandling

2 timer

1 200 kr

Spædbørn op til 1 år. 

20 min

gratis

Børn 1 – 10 år.

30 min

200 kr

Unge 11 – 18 år.

30 min

350 kr

Voksne over 18 år 

60 min

500 kr

Du kan betale kontant, med Mobile Pay på 83034 eller overføre til min bankkonto i Folkesparekassen: Reg. nr. 9860 konto nr. 0000811629

Hvis samtalen skal foregå hjemme hos dig/jer, tager jeg 5 kr. pr kørt kilometer. Du kan ikke benytte lægehenvisning – til gengæld får du den dobbelte tid. 

BOOK TID

Ønsker du en samtale? – så har du mulighed for at booke en tid online. Når du booker tid online, kan du se alle ledige tider og vælge det tidspunkt, som passer dig bedst.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig ved hjælp af nedenstående kontaktformular, hvis du ligger inde med spørgsmål eller mangler hjælp til booking. 

AFBUD

Ved afbud på dagen, afregnes der for fuld konsultation med mindre der er tale om sygdom eller force majeure. Ved afbud dagen før afregnes der for en halv konsultation. Dette skyldes, at jeg jo har sat tiden af til dig og ved senere afbud ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden.

kontakt

Adress

Vellingvej 45, Katrinedal
8654 Bryrup

Mobil

31100305

Tager jeg ikke telefonen efterlad en besked og så ringer jeg tilbage.

Kontaktformular

Kontakt mig gerne, hvis du vil have en uforpligtende snak med mig. Jeg behandler alle henvendelser i fortrolighed og vender tilbage til dig hurtigst mulig.

Navn