test: 1410

Psykoterapi

Forskellige tilbud

Det er meget individuelt, hvad den enkelte har behov for og hvor længe. Det afhænger i høj grad af typen af krise, man befinder sig i. Nogle når at tage det ”i optrækket”, mens andre først får hjælp, når de er allerhårdest ramt.

For en virksomhed kan det være en god investering at have mig ”som en ven af huset” –  en betroet person, man kan ty til, når man kan mærke, at man har brug for at læsse af og få hjælp og finde værktøjer til at finde balancen igen. Det kan være svært selv at skulle søge terapihjælp – for mange vil det være ret tabubelagt – så alene det at ens firma ”blåstempler” terapeutisk hjælp, vil være et incitament for at gøre brug af hjælpen.

Jeg er ret fleksibel ift. hvordan jeres tilbud skal skrues sammen.

Abonnementer

Klippekort

Virksomheden køber et antal klip, som medarbejderne kan gøre brug af. Terapien vil så foregå i arbejdstiden, typisk af en times varighed pr. medarbejder.

Fast månedligt beløb

Man køber et fast antal timer pr. måned i en periode og medarbejderne bruger så disse timer efter behov.

Terapiformer

Personligt møde

Afhængigt af, hvordan man ønsker at ”flashe” mig, tilbyder jeg et være fysisk til stede i et aftalt tidsrum f.eks. en bestemt ugedag, og så kan medarbejderne booke en tid hos mig på forhånd.

Telefonisk

Det kan også være, man foretrækker, at terapien skal foregå på telefonen – måske også af personlige hensyn – fordi man så at sige kan være mere anonym ift. sine kolleger. Her kan vi enten aftale et fast tidsrum, jeg vil være tilgængelig på telefonen for virksomhedens medarbejdere, eller medarbejderne kan booke en telefontid.

Fortrolighed

Som i alle andre behandler-/patientforhold er der fuld fortrolighed imellem min klient og mig, dvs. at intet af det, vi taler om i terapien, kommer videre til eksempelvis medarbejderens leder eller andre.

Priser

Klippekort Pris  I alt
10 klip a 10 timer 1000 kr. pr. time 10.000 kr
20 klip a 20 timer 900 kr. pr. time 18.000 kr.
30 + klip 800 kr. pr. time 24.000 kr.

Fast månedlig beløb pr virksomhed: 20.000 kr.

  • Der regnes ikke moms med i priserne.