Sorg i julen

Jeg gentager mit gratis arrangement fra sidste år og åbner dørene for dig, der er ramt af en sorg og derved har svært ved at rumme julen.

Julen er den tid på året, der for mange er rigtig svær at komme igennem, når man lige har mistet.

Jeg kan huske, jeg allermest havde lyst til at gemme mig væk eller lade som om, det var en hvilken som helst anden dag på året. Det var ikke let. Over alt blev jeg mindet om, at det der før var en af de gladeste og hyggeligste traditioner, nu igen var en del af den verden, der fortsatte uden for mit verden, der var gået fuldstændigt i stå.
Nytåret var næsten værre. At træde ind i et nyt år fik mig til at føle, at vi bevægede os længere væk fra alt det min datter var med i. Jeg græd næsten hele aftenen. Det gjorde så ondt.

Nu, ni år senere, er min verden igen blevet ligesom resten af verdenen. Min jul er igen blevet til hjerternes fest. Har du lyst til at høre hvordan det er sket?

Torsdag d. 12. dec kl. 19 – 21 inviterer jeg alle, der har mistet en elsket, hjem til mig, så vi i fælles nærvær i det vi står i, kan gøre julen lidt nemmere at komme igennem.


Jeg bor på Ærøvej 17 i Silkeborg.


Mødet er gratis, men jeg vil blive glad, hvis du tilmelder dig, så jeg ved hvor mange stole, jeg skal stille frem. Hvis modet først kommer i sidste øjeblik, er du stadig velkommen til bare at møde op.

Kærlig hilsen
Lene Varming