Praktisk info

Føler du dig låst fast i livet og har brug for forandring, er bevidstheden om at du gerne vil ændre noget, det første skridt i processen.

Det kræver nogle gange mod at række hånden ud og bede om hjælp, men når du gør det, er jeg sikker på, du samtidig mærker en styrke. Det betyder nemlig, at du samtidig træffer et valg, der er godt for dig. Du drager omsorg om dig. Valget er truffet for at gøre dig godt.

Når du kommer til mig, bliver du mødt med den anerkendelse og respekt for lige netop det valg.

Motivationen og valget til at ville en forandring, skal være til stede hos dig. Uden viljen er forandring ikke nemt.

 

Konsultation kun efter forudgående aftale

 

Afbud

Ved afbud på dagen, afregnes der for fuld konsultation med mindre der er tale om sygdom eller force majeure.

Ved afbud dagen før afregnes der for en halv konsultation.

Dette skyldes, at jeg jo har sat tiden af til dig og ved senere afbud ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden.

Det første møde:

For at opnå en succesfuld terapiforløb, skal du gerne føle, du “klikker” med mig. Det er helt naturligt at vi vibrerer energimæssigt bedre med nogle end med andre. Når du skal finde modet til forandring, er det vigtigt, du har tillid til mig så. du ved, jeg vil stå som en fast støtte lige ved siden af dig, når emnerne bliver svære at stå i selv. Jeg gør meget ud af at opbygge den nødvendige tillidsfulde relation.

Det første møde vil derfor specielt være for mig at lære dig at kende. Mange føler en stor lettelse allerede efter første gang, da det at få lov til at “læsse af” og blive lyttet til, er forløsende i sig selv.

Ved det første møde vil jeg som regel også bede om nogle praktiske informationer fra dig:

  • Navn, adresse, kontakt information
  • Hvad bringer dig i terapi netop nu?
  • Hvad har du med dig i “bagagen”?
  • Hvad håber du at få ud af at gå i terapi hos mig? Hvad er dit mål?
  • Bruger du medicin? Eller har du gjort?
  • Andre ting jeg bør vide?
  • Hvad giver dig mening i livet?
  • Hvad har du af forestillinger om selve terapien?

 

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis der er yderligere spørgsmål.