ID psykoterapi

Jeg er uddannet ID psykoterapeut fra ID Academy ved Ole Vadum Dahl.

ID for Identitet for Integrativ Dynamisk. Jeg tager udgangspunkt i dig, før jeg f.eks anvender en bestemt metode. Dvs. jeg arbejder med flere forskellige metoder helt afhængigt af, hvem jeg sidder overfor, og hvad der bliver spurgt om hjælp til.

I’et står for Integrativ dvs. inkludererende og rummende. Anerkendelse er vigtig for, at det der udfordrer eller blokerer bliver set, så det derpå kan komme i bevægelse og forvandle sig til det, der er behov for dybest set.

D’et står for Dynamisk, hvilket vil sige, at jeg arbejder kreativt og åbent afhængigt af, hvad der sker i mødet og i nuet.

Som uddannet fra ID Academy har jeg en viden og erfaring fra mange psykologiske retninger, der hver især bidrager med værktøjer til en samlet psykisk værktøjskasse.

Jeg har lært at arbejde gennem 3 lag af identitet: Det yderste lag kalder man det REAKTIVE lag, som består af alle de forskellige roller og former vi antager i forhold til en situation, det KREATIVE lag, hvor vi er blevet mere bevidste om vores roller og former og inderst inde det 3 lag: ESSENSEN af hvem du er helt inde bag hjertet uafhængigt af tid og sted og situationer. ID står også for Identitet, da det grundlæggende er et spørgsmål om at blive mere bevidst om egen identitet, hvad vi identificerer os med? Hvem er jeg? Her kan hjertet hjælpe os med at finde helt ind til de svar, som giver dyb mening for os hver især.

Hjertet i mit arbejde:

Hjertet har en forbindende kraft, det er herfra, vi kan forbinde os til andre. Derfor giver det dyb mening for mig at arbejde med grupper. Det er her, jeg selv har oplevet og gjort erfaringer med de største forandringer og forvandlinger hen mod at bliver mere hel og fri. Ved at blive bedre og bedre til at møde hinanden fra hjertet kan vi sammen finde ind til den ressource, som du måske har mistet kontakten til. Ved at arbejde med hjertet, vælger vi, at gå direkte bag om det du måske er bange for. Der hvor al din kraft og styrke er gemt, det er vigtig for at blive bygget op på ny helt inde fra kernen i dig.

 

Vil du vide mere om mig så se her