Det siger andre

At gå i terapi hos Lene Varming

Jeg mistede min mand sidste sommer og læste tilfældigvis annonce om opstart af ny sorggruppe for kvinder. Det var ret grænseoverskridende for mig, at møde op første gang, men jeg havde simpelthen et behov for at lytte og spejle mig i de andre i gruppen. Efter et par gange blev jeg helt tryg ved selv at bruge taletid og noget af det bedste har netop været, at der har været nok taletid men også at der har været tid til lige at reflektere over tingene. Lene formår at skabe en særlig stemning, hvor jeg bliver hjulpet/guidet ind for at arbejde med mig selv. Sorg er en lang proces og jeg tør godt at investere i mig selv og overvejer meget at deltage igen på et senere tidspunkt. Det nuværende forløb har ihvertfald gjort noget godt for mig.
Anita Røddik (juni 2018)

Da jeg i januar 2015 i et splitsekund mistede min 19-årige datter – hun blev påkørt bagfra på en cykel/gangsti af en voksen mand på en ulovlig tunnet knallert – eksploderede min verden i fragmentiske stykker og splinter – alt blev mørkt uden håb, tro og tillid til fremtiden. Jeg var levende død og vandrede i de dødes rige uden, at kunne se andet end min egen smerte.

Men mødet med Lene -blev et møde med en skæbnesøster, et vendepunkt. Lene blev et fysisk “bevis” for, at der er håb og et liv på “bagsiden” af lidelsen. Et håb og en indsigt jeg ikke oplevede hos de almindelige psykologer, jeg efter tabet opsøgte. Sorg er i min optik ikke er en psykologisk selvudviklingsproces af egoet – men en barsk fysisk og psykisk fødsels – der var uden for min kontrol og som flænsede mig op og efterlod mig blødende og total ribbet for velkendte forestillinger og illusioner om livet og hvem jeg var. En morbid proces jeg ikke kunne holde pause fra og som kun kunne lindres ved menneskelig empati.

Af et menneske der turde gå ind i mørket med mig og skabe et rum for Sorgprocessen – et sådan menneske var/er Lene. I metaforisk forstand kunne processen beskrives således: Min datter kom til verden ved hjælp af en JORDMOR. Lene fungerede som “HIMMELMOR” og støttede mig i at føde mit himmelbarn.

Jeg kan derfor med taknemmelig og dyb respekt anbefale andre der oplever sorg, at tage kontakt til Lene.

Alice Omand Grønhøj – Nors ved Thisted

Lene er meget kompetent,nærværende, kærlig og empatisk – hvilket bl.a gør hende til det rette valg når der skal hentes hjælp i en svær situation.
Jeg kan kun give Lene mine bedste anbefalinger!

Lone Monberg Nyrup

En enkelt gang hos Lene var nok til at vende min grundstemning fra ulykkelig og stresset til lykkelig og til at kunne tage en ting af gangen. Har aldrig mødt et menneske som hende.

Henrikke Kildskov Børsting

Evaluering efter 4. året på ID-Psykoterapeutuddannelsen.

Jeg bekræfter hermed Lene Varming Nielsens deltagelse i 24 timers klinisk gruppesupervision i løbet af 4. året og samtidig vil jeg gerne udtrykke min støtte og opbakning til understående selvrefleksion som vi mundtligt har bearbejdet sammen. 

Lene har i løbet af 4. året fremlagt diverse cases af længere og kortere forløb i supervisionen.

Du har et meget stort hjerte og har en gave gennem din egentilstand der gør, at selv svært belastede klienter kan skabe den nødvendige tillid og kontakt i dit terapeutiske rum. Du formår at lave terapi i øjenhøjde med dine klienter.

 

Jeg har set dig reflektere åbent og ærligt om modoverføringsaspektet og du har vist den professionelles kvalitet i forhold til at kunne holde centreringen sammen med en klient. Fagligt har du har vist et varieret udbud af metoder i dine cases og arbejder i det hele taget med en række forskellige relevante metoder fra uddannelsen. Jeg har været specielt imponeret over dit relationelle arbejde hvor du formår at tilbyde dine klienter et terapeutisk rum hvor man kan kan genforhandle selv dybere eksistentielle temaer og tilknytningstemaer. Gennem dit tillidsvækkende fordomsfrie nærvær har du en stor gave.

Fremadrettet kan jeg kun ønske dig rigtigt god arbejdslyst med dine projekter og klienter.

 

Steen Degn – underviser ved ID Academy 

 

Læs mere om mig